reisspullenhuren.nl
Helpcentrum

RESERVEREN

STAP 1: ZOEK & HUUR
Reserveer je gewenste reisartikel via het online formulier op onze website.
Nadat wij je reservering hebben ontvangen. Ontvang je van ons een factuur met hierop de huur- en betaalgegevens.
Soms vragen we je eerst nog om wat meer informatie om er zeker van te zijn dat we het juiste huurproduct aan je leveren. Na betaling van de factuur is het reisartikel definitief voor jou gereserveerd.
Betaal je niet binnen 7 dagen? Dan vervalt je reservering.

STAP 2: VERZENDING
We verzenden jouw huurartikel naar je huis- of vakantieadres. Bij een huurperiode van 3 weken of langer versturen we altijd GRATIS.
Wil je jouw huurproduct ophalen? Dat mag ook!
Je kunt ons vinden in Roelofarendsveen.

STAP 3: GA OP AVONTUUR!

STAP 4: STUUR JE REISARTIKEL RETOUR
Stuur het reisartikel in de meegeleverde verpakking weer retour. Je krijgt van ons duidelijke instructies voor het retoursturen.
Uiterlijk binnen 5 werkdagen na retourontvangst op onze locatie storten we de betaalde borg terug.

Als je vakantie door omstandigheden niet door kan gaan dan kun je de huurovereenkomst gewoon annuleren. Wij hanteren de volgende voorwaarden:

–  Wij brengen niets in rekening bij annuleren langer dan 21 dagen voor de overeengekomen ingangsdatum. 

We verzenden in Nederland en België. Nog even en we starten ook met versturen in Duitsland.

We vesturen je reisartikel waar je maar wilt in heel Nederland en België.

Gewoon bij je thuis, een PostNL punt, je vakantieadres (in Nederland of België) of het adres van je buren. 

Gemakkelijk! Wij leveren het huurartikel in een een verpakking die je ook weer kunt gebruiken voor retourneren. Stuur je reisartikel uiterlijk op de afgesproken inleveren weer retour via PostNL of een andere pakketdienst.

Wij versturen het huurartikel altijd uiterlijk 2 dagen voor de gekozen ingangsdatum. Wil je zelf meer zekerheid inbouwen? Kies dan een eerdere ingangsdatum. Om vakantiestress te vermijden kies je het beste een ingangsdatum die minimaal 1 dag voor je geplande vertrek ligt.

Onder bepaalde omstandigheden kan je reisartikel eerder worden verzonden en tot 5 dagen voor je eerste huurdag worden afgeleverd.

Zodra we het huurartikel verzenden krijg je hierover van ons bericht. Je ontvangt dan ook een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen.

Hoe eerder hoe beter. Het is altijd raadzaam om je reservering zo vroeg mogelijk vast te leggen. We hebben genoeg voorraad maar in de vakantieperiodes en rond de feestdagen kan het druk zijn.

Wil je liever last-minute reserveren? Dat kan ook. Houdt er dan wel rekening mee dat we pas verzenden nadat we je betaling hebben ontvangen.

Na ontvangst van je reserveringsaanvraag ontvang je van ons binnen 24 uur een bevestiging van je aanvraag met een prijsopgave en een factuur met betaalinstructies.

Na betaling van de factuur is het reisartikel definitief voor jou gereserveerd. Hebben we binnen 7 dagen nog geen betaling ontvangen dan vervalt de reservering automatisch.