GRATIS BEZORGING IN HEEL NEDERLAND!  *

ONS VERHAAL

2019
Toen wij ons in het voorjaar van 2019 aan het oriënteren waren op de aanschaf van een kinderdrager schrokken wij van de prijzen voor een nieuwe kinderdrager. Een kinderdrager is typisch zo’n product die je maar 3x, 2x of zelfs maar 1x gebruikt op een vakantie tijdens de baby- en peuterjaren van je kindje.

Toch besloten we om er eentje aan te schaffen. En dan maar gelijk een goede. Want je wilt toch goede spullen voor je kindje?

Tijdens de eerste boswandeling met de kinderdrager waren we gelijk enthousiast. Ineens voelden we ons mobieler en kregen we de mogelijkheid om van de gepaande paden af te wijken. Ook ons kindje zag de wereld weer vanuit een heel ander perspectief. In combinatie met het draagcomfort bedachten we: dit gun je toch alle ouders? We besloten ons te richten op de verhuur van de beste kinderdragers.

2020
De verhuur van kindedragers was nog maar het begin. We merkten dat er veel behoefte was aan het huren van vakantiespullen. Vanwege onder andere ruimtebrek bij huurders thuis en duurzaamheidsoogpunt. We besloten daarom ons assortiment uit te breiden met kinderfietskarren, fietsaanhangers (bagage), Off-terrain kinderwagens, bikepacking tassen en nog meer handige spullen voor gebruik tijdens je reisavonturen.

En zo was reisspullenhuren.nl geboren.

Ons doel bij reisspullenhuren.nl is om je goede uitrusting te bieden zodat je zelf niet een hoop geld hoeft te investeren in kwalitatieve vakantie- en outdoorspullen.

Wanneer ga jij op pad met de spullen van reisspullenhuren.nl? Bekijk hier het complete aanbod.

Ga op avontuur!

Robert-Jan en Didi

Over ons
Rugdrager Thule Sapling Elite in Zwitserland

onze partners

Hier uw merk? We zijn altijd op zoek om samen te werken met sterke merken. Heeft u een idee voor een samenwerking?
Neem gewoon contact op via het e-mailadres info@reisspullenhuren.nl