BEZORGING IN HEEL NEDERLAND EN BELGIË!

ONS VERHAAL

2019

Toen wij ons in het voorjaar van 2019 aan het oriënteren waren op de aanschaf van een kinderdrager schrokken wij van de prijzen voor een nieuwe kinderdrager. Een kinderdrager is typisch zo’n product die je maar 3x, 2x of zelfs maar 1x gebruikt op een vakantie tijdens de baby- en peuterjaren van je kindje.

Toch besloten we om er eentje aan te schaffen. En dan maar gelijk een goede. Want je wilt toch goede spullen voor je kindje?

Tijdens de eerste boswandeling met de kinderdrager waren we gelijk enthousiast. Ineens voelden we ons mobieler en kregen we de mogelijkheid om van de gepaande paden af te wijken. Ook ons kindje zag de wereld weer vanuit een heel ander perspectief. In combinatie met het draagcomfort bedachten we: dit gun je toch alle ouders? We besloten ons te richten op de verhuur van de beste kinderdragers.

2020

De verhuur van kinderdragers bleek maar het begin. We merkten dat er veel behoefte was aan het huren van vakantiespullen. De belangrijkste reden? Onze gebruikers kiezen voor gemak en willen geen gedoe.

We besloten daarom ons assortiment uit te breiden met kinderfietskarren, fietsaanhangers (bagage), Off-terrain kinderwagens, bikepacking tassen en nog meer handige spullen voor gebruik tijdens je reisavonturen.

We lanceren een nieuwe website. En zo was reisspullenhuren.nl geboren.

2021

Het avontuur gaat verder!Ons bereik wordt groter en de vraag naar ons unieke concept neemt toe. We openen een extra afhaallocatie en gaan zelfs over de grens en gaan verhuren in België.

Om de groei te kunnen blijven bijbenen verhuizen we naar een nieuwe locatie. 

2022

Het coronavirus is even geluwd en dat zien we in de avonturen die iedereen maakt. 

We durven weer te vliegen en hebben daarom ons aanbod ook weer uitgebreid met de buggy Joolz Aer; een compacte en lichtgewicht buggy die je makkelijk kunt meenemen als handbagage in het vliegtuig. 

2023

We zagen in 2022 veel vraag naar onze kinderdragers, kinderwagens en reiswiegen. We hebben deze reisartikelen vervangen en kunnen weer de nieuwste reisspullen aan onze huurders meegeven.

Wanneer ga jij op avontuur?

Huur je vakantie spullen bij reisspullenhuren.nl Robert-Jan en Didi

Over ons

onze partners

Hier uw merk? We zijn altijd op zoek om samen te werken met sterke merken. Heeft u een idee voor een samenwerking?
Neem gewoon contact op via het e-mailadres info@reisspullenhuren.nl 

Naast reisspullenhuren.nl heeft Didi ook een baby- en kindermerk. 

Bestel je artikelen met de code rsh10 en ontvang 10% korting op je bestelling.