Dakkoffer Thule Ranger 90

(13 klantbeoordelingen)
5/5

Vanaf € 3,50 / per dag*

1-3 dagen: € 35,00
1 week: € 40,00
2 weken: € 65,00
3 weken: € 85,00
4 weken: € 99,00
* Bij een huurtermijn van 4 weken

Een of meerdere weken combineren met losse dagen is ook mogelijk. Je ontvangt een prijsopgaaf na het maken van een reservering.

Borg: € 100,00

> GRATIS VERZENDING*
> Ophalen in Roelofarendsveen mogelijk

Omschrijving

Opvouwbare dakkoffer
Deze dakkoffer van Thule is de dakkoffer die gewoon naar jou toekomt (excl. dakdragers). We verzenden via PostNL. Ophalen op ons adres in Roelofarendsveen mag natuurlijk ook.

* Inhoud 280 liter
* De dakkoffer beschermt de lading en houdt vuil en water weg.
* Past op bijna alle dakdragers. Indien nodig leveren we adapters mee.
* Snelle en eenvoudige montage.

Volledig benutbare bagageruimte. Wanneer het niet wordt gebruikt, kan het worden opgevouwen zodat het in de kofferbak of een vergelijkbare kleine opbergruimte past.

Beschermt de lading en houdt vuil en water weg, dankzij het waterbestendige materiaal, gelaste naden en een verzegelde ritssluiting. Verpak de bagage bij extreme weersomstandigheden in plastic zakken.

Snelle en veilige montage dankzij het Easy-Snap-snelmontagesysteem

Reserveer vrijblijvend je reisartikel met behulp van het reserveringsformulier. Na ontvangst van je reserveringsaanvraag controleren we beschikbaarheid en ontvang je van ons binnen 24 uur een bevestiging van je aanvraag met een prijsopgave en een factuur met betaalinstructies. Na betaling van de factuur is het reisartikel definitief voor jou gereserveerd. Blijft betaling achterwege? Dan vervalt de reservering.

Borg

Wij vragen om een borg. Na inlevering van het huurartikel wordt de borg binnen 2 werkdagen weer op jouw rekening teruggestort.

Wij verzenden met PostNL. Verzendkosten € 6,75. Bij een huurtermijn van 3 weken of langer verzenden wij GRATIS! 
Je kunt het huurartikel ook op onze locatie in Roelofarendsveen ophalen. Hiervoor maak je het beste vantevoren een afspraak (vermeldt dit bij je reserveringsaanvraag of stuur een e-mail naar info@reisspullenhuren.nl).

Wanneer kan ik mijn huurartikel verwachten?

Wij versturen het huurartikel altijd 2 dagen voordat de huurperiode begint. Wil je nog meer zekerheid inbouwen? Kies dan een eerdere ingangsdatum.
Zodra we het huurartikel verzenden krijg je hierover van ons bericht. Je ontvangt dan ook een trackingcode waarmee je het artikel kunt volgen.

Hoe retourneer ik mijn huurartikel?

Gemakkelijk! Wij leveren het huurartikel in een een verpakking die je ook weer kunt gebruiken voor retourneren. Volg de instructies in de verpakking voor eenvoudig retourneren. We raden aan om in overweging te nemen het huurartikel aangetekend retour te zenden.

Verzenden jullie buiten Nederland?

Nog niet. Maar stuur ons een bericht (info@reisspullenhuren.nl) en we zullen uitzoeken hoe we je gewenste reisartikel kunnen leveren waar je ook naartoe gaat voor wat je ook gaat doen.

 

STEL HIER JE VRAAG

Heb je een vraag over dit huurartikel? Stel hier al je vragen. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. 

ALLES KAN MEE.
COMPACT.
GA OP AVONTUUR!   

POPULAIRE REISSPULLEN